Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Onze partners

Dit zijn de bedrijven waarmee wij al jaren samenwerken. Ze bieden hoogwaardige producten en diensten, waarmee wij u blij kunnen maken.

Microsoft

Als Microsoft Silver Partner worden er hoge eisen aan Masugro gesteld, waaronder het uitstekend opleiden van onze mensen en het implementeren van nieuwe systemen.

Bezoek website

ICTWaarborg

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie ICTWaarborg en mede daardoor bieden wij u zekerheid, als aanvulling op onze gebruikelijke service.

Bezoek website

RoutIT

Samen met RoutIT bieden wij onze klanten innovatieve ICT-oplossingen. Denk hierbij aan internet, communicatie, security en cloud diensten.

Bezoek website

Buyitdirect

In samenwerking met Buyitdirect voorzien wij onze klanten van de juiste hard- en software; persoonlijk advies, levering, installatie en beheer.

Bezoek website

OZMO

OZMO is een toonaangevende partner op het gebied van internet- en communicatie-oplossingen. Samen met hen realiseren wij bereikbaarheid.

Bezoek website

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een van onze connectivity partners. Samen bieden we bedrijven (ook campings en recreatieparken) een snelle & stabiele internetverbinding.

Bezoek website

LeaseWeb

Onze partner op het gebied van hosting, LeaseWeb beschikt over top-tier datacenters met ISO-certificering op strategische locaties over de hele wereld.

Bezoek website

Networking4all

Networking4all is een deskundige en servicegerichte partner en leverancier van SSL certificaten, veiligheidsscans en overige online security producten.

Bezoek website

Realhosting

Masugro is reseller van Realhosting. Realhosting is het adres voor betrouwbare webhosting, managed hosting en domeinregistraties.

Bezoek website

D-two

Voor het verwerken en vernietigen van hardware werken wij samen met ISO-gecertificeerd en door Microsoft erkend Registered Refurbisher: D-two.

Bezoek website

DataWeb

DataWeb is als onafhankelijke Internet Service Provider een belangrijke partner. Zakelijk internet van DataWeb staat voor betrouwbaarheid.

Bezoek website

Exclaimer

Masugro is reseller van Exclaimer. Exclaimer ontwikkelt software voor het centraal beheren van e-maildisclaimers en -handtekeningen in Exchange en Office 365.

Bezoek website

Top