Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Privacyverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Masugro:

Masugro ICT B.V. 

Kernreactorstraat 9b
3903LG Veenendaal

Masugro ICT west B.V.

C. Verolmelaan 186
1422 ZB Uithoorn

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Masugro in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat. Masugro gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Masugro, haar relaties en haar medewerkers.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.

Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van een specifieke dienst. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

In sommige gevallen worden uw persoonsgegevens gekoppeld aan een ‘account’, om er voor te zorgen dat u deze niet bij elke transactie opnieuw hoeft in te vullen.

Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

Gegevensbeveiliging

Masugro maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens.

Wij beschermen uw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om ervoor te kunnen zorgen dat uw websitebezoek wordt geoptimaliseerd.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige  tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer worden gezet als u een webpagina bezoekt. Deze Cookies kunnen ervoor zorgen dat uw websitebezoek wordt geoptimaliseerd. Zo worden bijvoorbeeld uw voorkeuren onthouden om u alleen informatie te tonen die voor u interessant is. Een ander voordeel is dat u zich niet steeds hoeft aan te melden of steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen wanneer u een bepaalde website bezoekt.

Waarom informeren wij u over het gebruik van cookies?

Op dinsdag 5 juni 2012 is de aangepaste Telecommunicatiewet ingegaan in Nederland. Dit betekent onder andere dat bepaalde cookies alleen nog mogen worden geplaatst met expliciete toestemming van de internetter. Daarom laten wij u weten dat onze website gebruik maakt van cookies en wat de reden hiervan is.

Google Analytics

Met behulp van cookies kunnen ook bezoekersstatistieken worden bijgehouden. Wij maken gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Aan de hand van deze gegevens krijgen wij zicht op het surf- en bezoekgedrag van onze bezoekers en kunnen we waar mogelijk onze website voor u optimaliseren. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven.

Cookies accepteren of weigeren

U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt de instellingen van uw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. Per browser en voor elke computer moet u dit opnieuw instellen. Uitleg over het wijzigen van de instellingen vindt u bij de ‘help functie’ van uw browser:

Let op: Het is mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Cookiecare

Consumentenbond

Wikipedia

Links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Masugro is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van Masugro vallen.

Inzage

U mag Masugro vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Masugro verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@masugro.nl.