fbpx
Blog

Samen op weg naar succes, met plezier en toewijding

Jasper van Riessen op 10 aug 2020
Samen op weg naar succes, met plezier en toewijding

Masugro is inmiddels al een echte wijze, grijze man in de ICT-wereld. Wat maakt Masugro nou eigenlijk anders dan andere partners? Jasper van Riessen, new business development manager bij Masugro, vertelt het in deze blog.

Verleggen van de focus

In 1998 werd Masugro opgericht door Ewout Joosten en zijn broer. Masugro staat voor Management Support Group en dat is ook precies waar de broers zich mee bezighielden: het ondersteunen van managementteams bij het verbeteren van hun werkprocessen. Uitte deze ondersteuning zich in eerste instantie nog in woorden, vastgelegd in heldere documenten, al snel kwam de techniek om de hoek kijken. De broers verlegden hun focus langzaamaan meer richting ICT-oplossingen.

ICT begrijpelijk en inzichtelijk

Zoals dat soms gaat bij twee compagnons, ging de een steeds vaker linksaf, waar de ander rechtsaf wilde. Uiteindelijk besloten de broers ieder hun eigen zakelijke weg te volgen en is Ewout verder gegaan met Masugro. Zijn focus? Die ligt nog altijd op het verbeteren van primaire bedrijfsprocessen. Zijn geloof? Dat wij ICT voor iedereen begrijpelijk kunnen maken.

Keihard knallen, met een lolletje

Wij gaan voor een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. We weten dat ICT soms heel ongrijpbaar is als het niet je dagelijkse werk is. Onze roeping is om al die techniek inzichtelijk te maken, maar dat kan alleen als je een onderlinge klik hebt. Wij gaan liever een goed partnerschap aan, dan dat we ergens binnenstormen, even snel cashen en weer verdergaan. Wij zoeken partners die gelukkig worden van onze manier van werken, zodat we zelf ook met plezier aan de slag gaan. Wij kunnen keihard knallen, maar een lolletje hoort daarbij. En we nemen met alle liefde de tijd voor onze klanten, zodat we echt honderd procent zeker weten dat alles door en door is getest en dat alles naar behoren werkt.

Toekomstgericht

We denken ook graag proactief met je mee. We willen niet alleen weten wat je morgen nodig hebt, maar ook waar je over drie en over vijf jaar wilt staan. Zo kunnen we goed meedenken wat je daarvoor nodig hebt en écht onze toegevoegde waarde bieden. Dat is wat wij betrokkenheid noemen.

Werken in de cloud met Windows 10 als bureaublad?

Eén van die ICT-oplossingen die je het leven makkelijker maakt, is Windows 10 Enterprise Multi-session. Of in gemakkelijke woorden: werken met – het gevoel van – Windows 10 vanaf elke plek, elk apparaat en op elk gewenst tijdstip. En dat volledig in de Microsoft Azure Cloud. Deze manier van werken biedt een scala aan voordelen op gebied van efficiëntie, veiligheid, performance en onderhoud. En dan ook nog eens met een aantrekkelijk betaalmodel. Meer weten? Schrijf je in voor onze webinar op 22 september!