fbpx
Samen aan de slag

Onze aanpak

Voor ons betekent een fijne samenwerking dat we het ook echt samen met jou willen doen. Vanuit ons betekent dat betrokkenheid als partner: we laten regelmatig ons gezicht zien, komen proactief met ideeën en we zijn altijd bereikbaar voor vragen. Dat doen we, met plezier!

ICT-overleg

‘Op regelmatige basis overleggen’ is onderdeel van onze samenwerking. Dat doen wij in de vorm van een ICT-overleg, samen met jou. Afhankelijk van jullie behoeften, stellen we de frequentie hiervan vast. Tijdens een ICT-overleg bekijken we de grote lijnen en proberen we het totale proces te overzien. Ook hebben we oog voor de details van nieuwe en bestaande vraagstukken, gegevens en projecten.

Structuur

Tijdens zo’n ICT-overleg zorgen we voor structuur. ‘Duidelijk‘ is immers niet voor niets één van onze kernwaarden. Daarnaast biedt het overleg de mogelijkheid om kennis met elkaar te delen en verbeteringen snel door te voeren. Zo houden we het proces onder controle en maken we daadkrachtig de juiste stappen.

Duidelijk is immers niet voor niets één van onze kernwaarden.

Onderhoud op locatie

Na de implementatie komen onze technische collega’s nog geregeld bij je over de vloer, mits dat nodig is uiteraard. Dit doen we in samenspraak. Tijdens een bezoek wordt er onderhoud gepleegd aan jullie hard- en software, werken we de documentatie bij en gaan we in gesprek met gebruikers. Wat daarin aan bod komt is onder andere de vraag of ze ICT-gerelateerde problemen of vragen hebben. Deze proberen we uiteraard zoveel mogelijk meteen te beantwoorden of op te lossen.

Servicedesk

In het geval je vragen hebt op het moment dat onze technische collega’s niet bij je aanwezig zijn, kun je contact opnemen met onze servicedesk. Dat kan telefonisch, maar ook per e-mail. Onze collega’s op kantoor zorgen ervoor dat verzoeken in ons systeem terecht komen en vanuit daar verder worden opgepakt. Dat gebeurt op basis van prioriteit, dus een urgent verzoek krijgt voorrang. Zo weet je zeker dat problemen direct opgelost worden.

Uiteindelijk zorgen we samen voor een succesvol resultaat én een leuke samenwerking. Wij gaan graag voor je aan de slag, met plezier!

Benieuwd geworden?

Maak kennis met Masugro

Wil je ervaren hoe wij te werk gaan of wil je graag met ons in zee? Kom gerust langs voor een kopje koffie tijdens een kennismakingsgesprek!

Maak een afspraak