Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Onze klanten beoordelen ons met een 8,2!

Over Masugro

Wij van Masugro maken mensen blij met wat wij het liefste doen: het implementeren en beheren van hoogwaardige ICT-oplossingen en het beveiligen van bedrijfsgegevens. We vervullen een rol als partner door al uw ICT-vraagstukken uit handen te nemen.

Onze klanten zijn blij omdat wij met hen samenwerken, we passende oplossingen bedenken en bewezen hulpmiddelen gebruiken, van o.a. Microsoft en Cisco. Verder werken wij met vaste aanspreekpunten, zodat u met iemand kan communiceren die op de hoogte is van uw situatie. Een persoonlijke aanpak is de sleutel voor een succesvolle samenwerking. Daarom gaan bedrijven een langdurige relatie met ons aan. Wanneer mogen wij u blij maken?

Onze achtergrond

In 1998 zijn de gebroeders Joosten gestart met het geven van advies aan directies, om bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te verbeteren. Dat deden zij door slimme computersystemen & software te ontwikkelen. Een voorbeeld daarvan was Grip: door onszelf ontwikkelde maatwerk software ter ondersteuning van alle logistieke processen bij de Nederlandse horecaleverancier.

Een aantal jaar later, op 12 maart 2002 is Masugro officieel opgericht. In de jaren daarna heeft Ewout Joosten het bedrijf overgenomen en is Masugro verder gegroeid. Zo hebben we een andere invulling gegeven aan onze activiteiten en zijn we een belangrijke rol als partner gaan vervullen voor bedrijven in het mkb, door het bieden van ICT waar u blij van wordt. Alles wat wij doen staat in het teken daarvan.

Inmiddels doen wij dit al 20 jaar en weten wij wat ervoor nodig is om u optimaal van dienst te zijn. Wij maken u blij met snelle en accurate service, zowel op afstand als bij u op locatie. Dat kunnen we garanderen door onze centrale ligging in Nederland (in Veenendaal en Uithoorn), uitstekende telefonische bereikbaarheid en door onze mensen met veel zorg uit te kiezen. Wij hebben gecertificeerd personeel in dienst. Ze zijn proactief, sociaal erg vaardig, hebben verstand van zaken en wonen in de buurt van Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam en Utrecht (waardoor ze snel bij u kunnen zijn).

Meer weten? We vertellen er graag over

Meer over ons of hoe wij u helpen?

Meer over ons of hoe wij u kunnen helpen? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
56%
van onze klanten maakt al langer dan 10 jaar gebruik van onze ICT-dienstverlening.
92%
van de inkomende meldingen bij onze ICT-helpdesk wordt binnen een uur opgelost.
85%
van onze klanten zou ons aanbevelen.

Wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg en mede daardoor bieden wij u zekerheid. Dit zijn de 7 zekerheden:

  1. Betrouwbaarheid
  2. Geschilbehandeling
  3. Algemene voorwaarden op maat
  4. Overname van aansprakelijkheid
  5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
  6. Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
  7. Zekerheid bij einde bedrijf

Lees hier meer over de 7 zekerheden

Enkele collega's in beeld

We stellen u graag voor aan een aantal van onze Masugro collega’s. Ze hebben verstand van zaken, komen met plezier bij u langs en helpen u graag verder.

Jasper van Riessen

Accountmanager

Bart Schimmel

Marketingmedewerker

Dennis van Beek

Engineer

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Neem contact met ons op.
Top