fbpx
Blog

Samen succesvol? Zo doen wij dat

Jasper van Riessen op 16 feb 2021
Samen succesvol? Zo doen wij dat

Wij van Masugro maken ICT-oplossingen graag zo begrijpelijk en inzichtelijk mogelijk voor onze klanten. Samen pakken we ICT-uitdagingen aan en streven we naar succes op de lange termijn. Dat betekent ook dat waar wij bepaalde expertise niet – voldoende – in huis hebben, op zoek gaan naar een betrouwbare en kundige partner. Zo helpen we samen onze klant aan een succesvolle oplossing.

Krachten bundelen

Zo hebben wij voor HSB, een van onze recente klanten, onze krachten gebundeld met XCES, een specialist op het gebied van Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen, een nieuw infrastructuur-besturingssysteem dat wordt geleverd als een Azure-service. Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van de laatste en beste beveiliging, prestaties en feature-updates. XCES heeft samen met Splitbrain, een Microsoft-Hybride-Cloudpartner, de Azure Stack HCI-oplossing neergezet, inclusief siterecovery en back-up. Wij verzorgden vervolgens voor HSB de migratie van hun Exchangeplatform en hun kantoorautomatiseringsomgeving naar Microsoft 365 en het beheer van de Azure Stack HCI-oplossing.

Iedereen beter

Bijzonder is dat XCES hemelsbreed slechts vijf kilometer van het kantoor van Masugro te vinden is en dat beide bedrijven al zo’n twintig jaar actief zijn in de ICT. Toch wisten we niet van elkaars bestaan. Via HSB hebben we elkaar gevonden; wij hebben bepaalde expertise in huis die XCES niet heeft en vice versa. Door simpelweg de telefoon op te pakken en het gesprek aan te gaan, zijn we tot een mooie en waardevolle samenwerking gekomen. Als je elkaar kunt versterken wordt iedereen daar beter van. En kom je tot de meest optimale oplossing voor de klant. Klant blij, XCES blij, wij blij. Daar doen we het voor!

Nieuwsgierig?

Op zoek naar een oplossing voor een uitdagend probleem? Wij schrikken nergens voor terug. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 040 8200 of maak direct een Teams-afspraak met onze strategische consultant. Interesse in een samenwerking? Ook dan leren we je graag kennen!