fbpx
‘Het resultaat is een toekomstbestendige, flexibele en veilige IT-omgeving’

Flexibele Cloudoplossing

Als je je klanten beter wilt kunnen helpen, dan biedt de cloud veel voordelen. Je kunt overal werken, omdat je altijd toegang hebt tot je e-mail, bestanden en applicaties: op kantoor, thuis, onderweg en bij de klant. Dat draagt bij aan de continuïteit van jouw bedrijf. Maar er is meer. Door te kiezen voor een cloudoplossing hoef je niet meer te investeren in eigen servers of dure softwarelicenties. Je betaalt maandelijks voor wat je gebruikt en hebt altijd de laatste softwareversie. Bovendien is de cloud schaalbaar. Groeit je bedrijf, dan groeit de cloud met je mee en ga je iets meer betalen. Krimpt je bedrijf – tijdelijk of structureel –, dan krimpt ook je cloudomgeving en ga je minder betalen. Als je overweegt om naar de cloud over te stappen, werk je samen met Masugro.

Private cloud of public cloud?

De cloud is niets meer dan een verzamelnaam voor een serverpark elders in een IT-datacenter. Bij Masugro heb je de keuze uit twee cloudomgevingen. De zogenaamde private Cloud, de serveromgeving in het Masugro-datacenter in Amsterdam, of de public cloud, de Microsoft Azure-serveromgeving. Voor welke cloudoplossing je ook kiest, bij Masugro kies je altijd voor een veilige oplossing waarin jouw bedrijfsomgeving volledig is afgeschermd.

Cloudomgeving van Microsoft Azure

Wij adviseren onze klanten om te kiezen voor de veilige cloudomgeving van Microsoft Azure vanwege de oneindige mogelijkheden. Zo kun je zelf bepalen wanneer je IT-omgeving aan moet staan. Of je nu 24/7 of 18/5 bereikbaar wil zijn, de cloudomgeving van Microsoft Azure kan helemaal naar wens ingesteld worden. Ook als je ineens explosief groeit, is er geen vuiltje aan de lucht. Je omgeving groeit gewon mee, zonder dat daar onverwachte en hoge investeringen aan vastzitten.

Waarom een cloudoplossing via Masugro?

Natuurlijk kan elke organisatie zelf een Microsoft Azure-omgeving neerzetten, maar daar is wel een zeker kennisniveau voor nodig. Door voor Masugro te kiezen, weet je zeker dat je van dat kennisniveau gebruik kunt maken. Bovendien regelen wij alle randzaken voor je en zorgen we voor optimale support, samen met Microsoft. Onze partnerstatus en ervaring zijn van grote waarde als je zeker wil weten dat je de juiste weg inslaat. Bij Masugro betaal je alleen wat je ook zou betalen als je Azure direct bij Microsoft afneemt, de support krijg je erbij. Daarin zijn wij volledig transparant. Door te kiezen voor deze cloudoplossing kies je voor flexibiliteit, veiligheid en blijf je in control over je eigen IT-omgeving.