fbpx
Cyberwarfare? CIS Controls is jouw vredesduif

Security

Het aantal cyberaanvallen neemt nog steeds schrikbarend toe. Organisaties in alle branches, van groot tot klein, zijn potentieel interessant voor cybercriminelen. Masugro zorgt dat jouw IT-omgeving veilig is. En blijft.

Securitybeleid

Elke securityoplossing begint met een helder beleid. Masugro helpt je daarbij. Wij beginnen met het uitvoeren van een uitgebreide scan van alle technische maatregelen waarmee je jouw bedrijf beveiligd hebt. Van iets simpels als wachtwoordbeleid tot de VPN-verbinding die je gebruikt om thuis in te loggen. Dit vullen we eventueel aan met een penetratietest, waarin we de zwakke plekken van jouw bedrijf blootleggen. Op basis daarvan stellen we een rapport op en gezamenlijk bepalen we vervolgens waar de prioriteiten liggen.

Security-awareness

Wij maken gebruik van de beste securityoplossingen die er zijn. Ook helpen we jouw medewerkers zich bewust te worden van cybergevaren met security-awareness-trainingen en workshops.

CIS Security Framework

Wij helpen je ook graag met het CIS Security Framework. Uiteraard bepaal je zelf op welk niveau de maatregelen uitgevoerd worden: Basic, Foundational of Organizational. Het beveiligingsbeleid dat daaruit voortvloeit, kunnen we elk jaar opnieuw toetsen en zo nodig in samenspraak aanscherpen. Alles uiteraard met een scherp oog voor beheer en kosten.

Een goede back-up- en herstelstrategie

Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit

Hoe veel tijd heeft jouw organisatie nodig om weer up-and-running te zijn in geval van een ransomwareaanval of een ander cyberincident? De meeste organisaties hebben wel nagedacht over een goede back-up-oplossing, maar de herstelstrategie wordt daarbij vaak vergeten. Met onze BCDR-dienst – Business Continuity Disaster Recovery, lokaal en in de cloud – weet je niet alleen zeker dat je over betrouwbare, gecontroleerde en veilige back-ups beschikt, maar ook dat je snelle herstelopties hebt voor elk scenario. Zo voorkom je dataverlies en beperk je uitvaltijd tot een minimum. Door te kiezen voor onze geïntegreerde oplossing, weet je zeker dat alles vlekkeloos samenwerkt, zonder dat je individuele technologieën met elkaar moet verbinden. We hebben deze oplossing inmiddels succesvol bij een flink aantal van onze klanten geïmplementeerd, tot grote tevredenheid. En dat tegen een concurrerende prijs!