fbpx
Hybride werken? Dit is de toekomst

Support en ondersteuning

Structurele oplossingen

Technologie kan zorgen voor tevreden en productievere medewerkers. Het helpt het management betere beslissingen te nemen en te innoveren en optimaliseren. Maar dan moet die technologie wel werken. We weten allemaal hoe vervelend een haperende applicatie of laptop is. Niets zo irritant als bijvoorbeeld een printer die niet werkt op het moment dat je hem het hardst nodig hebt. Een goed ingerichte werkplek maakt de kans op niet-functionerende apparatuur klein. Maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Op dat moment wil je toegang tot goede support en ondersteuning hebben om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Met support van Masugro heb je persoonlijk contact met ons supportteam en streven we er altijd naar je direct te helpen. We kijken daarbij niet alleen naar het probleem maar ook naar hoe we tot een structurele oplossing kunnen komen. Zo zorgen we dat jouw IT-omgeving optimaal blijft werken.

Communiceren zoals bij jou past

Door verschillende communicatiekanalen aan te bieden, laten wij de keuze aan jou hoe je supportaanvragen wil indienen. Zo kun je altijd je vraag bij ons kwijt, op de manier die het best bij jouw organisatie past. 

Enthousiast geworden? kom gezellig een bak koffie drinken!