fbpx
Blog

Boek een strategisch consult zonder gedoe

Jasper van Riessen op 16 mrt 2021
Boek een strategisch consult zonder gedoe

Herken je dit: je zoekt gedegen ICT-advies, maar waar je ook kijkt, overal moet je een hele lijst aan gegevens achterlaten? Daarom doen wij het eens anders dan anders. Boek nu een strategisch consult, zonder direct allerlei verplichtingen aan te gaan.

Anders dan anders

Voor je het weet word je nagebeld door de volgende salestijger, en daar zat je nou net niet op te wachten. Je wil gewoon wat informatie opvragen, zonder direct allerlei verplichtingen aan te gaan. Wij hebben zelf ook niet altijd zin om ellenlange formulieren in te vullen. Daarom doen wij het eens anders dan anders. Bij ons kun je nu een strategisch consult boeken, zonder dat je al je bedrijfsgegevens hoeft in te vullen!

Boek zelf

Zit je met een vraag over je IT-omgeving? Heb je een oplossing aangeboden gekregen, maar zou je graag eens iemand om een second opinion vragen? Heb je een vraag over de beveiliging van je bedrijfsnetwerk? Of zoek je een nieuwe IT-partner maar wil je eerst eens weten of je wel een klik hebt? Boek dan nu zelf een Microsoft Teams-meeting van een half uurtje in onze agenda. Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten, verder hoeven we niets van je te weten. En nee, je hoeft dus ook niet bij voorbaat al je vraag te stellen. Wij gaan graag onbevangen het gesprek in, zodat jij ook een onbevangen antwoord kunt verwachten, zonder enige voorkennis.