fbpx
Hoe wij Filippo Bouwmarkten meehelpen toekomstbestendig te blijven
Blog

Hoe wij Filippo Bouwmarkten meehelpen toekomstbestendig te blijven

Jasper van Riessen op 27 sep 2021

Filippo Bouwmarkten is een groeiend familiebedrijf. Om hun medewerkers zo veel mogelijk waarde te bieden, is een moderne werkplek cruciaal. Daar mochten wij hen bij helpen.

Groeiend familiebedrijf

Filippo Bouwmarkten is een echt familiebedrijf. In 1978 werd de eerste bouwmarkt geopend in Ermelo en sindsdien heeft Filippo een sterke groei doorgemaakt. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert Filippo Bouwmarkten inmiddels zeven bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Om hun klanten het maximale te kunnen geven, werkt Filippo Bouwmarkten volgens drie kernwaarden: proactief, persoonlijk en plezier. Daar hoort natuurlijk ook een fijne en toekomstbestendige werkplek bij.

Toekomstbestendige werkplek

Wij hebben voor Filippo Bouwmarkten werkplekken mogen inrichten met Windows 10 Virtual Desktop. Zo kunnen medewerkers op een Windows 10 virtueel bureaublad werken dat volledig met Office365 geïntegreerd is. In combinatie met een SD-WAN-netwerkstructuur van Cisco Meraki en een koppeling met het Intergamma-netwerk, hebben we een moderne, toekomstbestendige werkplek neergezet. Toen Filippo verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Harderwijk, hebben wij de verhuizing van hun IT-omgeving begeleid en de nieuwe IT-omgeving van a tot z ingericht. Daarbij is de ont- en aankoppeling met systemen van derde partijen vlekkeloos verlopen.

Meer weten?

Wist jij al dat je Masugro ook voor deze werkzaamheden in kan schakelen? Wil je meer weten? Plan dan nu geheel vrijblijvend een videoafspraak met ons in of bel naar 088-040 8200. We vertellen je graag meer!

Schrijf je in voor onze toekomstige blogs!