fbpx
Tot ziens bij de Solution Showcase lunchsessie?
Blog

Tot ziens bij de Solution Showcase lunchsessie?

Jasper van Riessen op 30 mei 2022

Bij Masugro streven we altijd naar langetermijnsucces. Als we zelf bepaalde expertise niet – voldoende – in huis hebben, zoeken we een betrouwbare en kundige partner. Zo hebben we bijvoorbeeld onze krachten gebundeld met XCES om HSB in Haaften te voorzien van een optimaal passende oplossing. Benieuwd hoe we dat doen? Meld je dan aan voor onze Solution Showcase lunch.

Digitale transitie

HSB in Haaften was op zoek naar een proactieve partner die hen zo goed mogelijk kon begeleiden bij hun digitale transitie. De oude on-premises-omgeving voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Ongewenste herstarts waren aan de orde van de dag en de bestaande IT-infrastructuur bood onvoldoende mogelijkheden tot uitbreiding. Helemaal overstappen naar de cloud, dat vertrouwde David van Wijnbergen, Sales & ICT Consultant bij HSB, nog niet helemaal. Hij was huiverig dat de continuïteit in de cloud niet optimaal zou zijn.

Krachten bundelen

Wij bundelden onze krachten met XCES, een specialist op het gebied van Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen, een nieuw infrastructuur-besturingssysteem dat wordt geleverd als een Azure-service. XCES heeft de Azure Stack HCI-oplossing neergezet, inclusief siterecovery en back-up. Wij van Masugro verzorgden vervolgens de overstap van hun Exchangeplatform en hun kantoorautomatiseringsomgeving naar Microsoft 365 en het beheer van de Azure Stack HCI-oplossing. Zo kan HSB gebruikmaken van de beste beveiliging en feature-updates en is de continuïteit gewaarborgd.

Geïnspireerd?

Wil je weten hoe een dergelijke oplossing ook kan werken voor jouw organisatie? Meer weten over Azure Stack HCI, hoe wij gezamenlijk de implementatie bij HSB in Haaften hebben aangepakt en hoe je inzicht krijgt – en houdt – in je cloudservices en -consumptie? Meld je dan hier aan voor de Solution Showcase van XCES, HSB en Masugro op 22 juni bij HSB in Haaften om 11:00. Aan het woord komen David van Wijnbergen, Sales & ICT Consultant bij HSB, André van den Berg, managing director bij XCES en Ewout Joosten van Masugro.

Wij kijken uit naar je komst!