fbpx
Eindelijk een goede back-up-oplossing voor Microsoft 365-data

Beheersbare IT-Omgeving

ICT is onmisbaar, maar dat merk je pas als het niet meer werkt. Het is als water uit de kraan: het moet er gewoon altijd zijn. Bij Masugro regelen we dat voor je. Niet alleen door gezond verstand te gebruiken, maar ook door een uitgebreid pakket van beheer.

Monitoring van cruciale onderdelen in jouw ICT-omgeving

Elke organisatie heeft een aantal cruciale processen die niet mogen uitvallen. Uitval is vaak te voorkomen door je omgeving uitgebreid te monitoren. Masugro heeft de juiste oplossing om jouw systemen en apparatuur goed in de gaten te houden. We gaan graag met je in gesprek over jouw bedrijfskritische onderdelen.

Patch- en softwaremanagement

Een up-to-date IT-omgeving is essentieel om uitval te voorkomen. Door proactief patch- en softwaremanagement is jouw bedrijfsnetwerk altijd bij de tijd en goed beheersbaar.

Beheer van je hardware

Ook de hardware in je bedrijf moet goed beheerd worden. Alleen door goed zicht te hebben op welke apparaten jouw medewerkers gebruiken en gebruik van onveilig privéapparaten te voorkomen, hou je grip op jouw kostbare bedrijfsdata.

Beheer van je netwerk

Met de juiste netwerkapparatuur blijft je IT-omgeving veel stabieler. Een goed ingerichte firewall, de juiste wifi-oplossing en een passende infrastructuur draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit. Door goed inzicht in je omgeving, kunnen we incidenten voorkomen en het aantal supporturen met een kwart verminderen.