fbpx
Even voorstellen… Dennis van den Eng
Blog

Even voorstellen… Dennis van den Eng

Jasper van Riessen op 4 jan 2022

Wat maakt het zo leuk om te werken bij Masugro? Dennis van den Eng is inmiddels al 16 jaar werkzaam bij Masugro, vandaag de dag als senior accountmanager. In deze blog vertelt hij over zijn baan, maar ook over zijn liefde voor wandelen en kamperen én welke series hij bingewatcht met zijn zoon.

Rust en voldoening

Aangezien ik al 16 jaar bij Masugro werk, vermoed ik dat de meesten mij wel kennen, maar toch stel ik me graag nog even voor. Ik woon in Veenendaal tussen de mooie Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Ik ben fanatiek wandelaar. Van blokje om in de wijk, tot bewegwijzerde route op papier of een volledig uitgezette GPX-tocht, het geeft me rust en voldoening. Als ik uitgewandeld ben, kijk ik graag films met mijn zoon. Op dit moment moet de hele rits Marvel-films  eraan geloven. Ook ga ik graag naar de bioscoop of leg ik gezellig in het café een kaartje met mijn vrienden. Minimaal twee keer per jaar trek ik er samen met mijn gezin op uit om te kamperen. Lekker met de tent naar mooie plekjes in de natuur, naar het onbekende, om te fietsen, te wandelen of leuke uitstapjes te maken.

Hoe het begon

In 2005 kwam ik voor het eerst in contact met Masugro. Daarvoor zat ik al een jaar of vijf in de retail en ik wilde iets anders, ik wilde klanten helpen en blij maken. Ik heb een aantal prettige gesprekken gehad met Ewout Joosten, de eigenaar van Masugro, en ik mocht aan de slag als technisch (junior) beheerder. Daarbij moet je denken aan het beheer van Windows Server 2000/2003/XP-omgevingen. Bijna alles was toen nog on-premise. Cloudomgevingen waren er toen nog amper. Dat was nog in de vestiging aan Koningsschot in Veenendaal, waar we zaten met een kleine club van zo’n vijf collega’s. Iedereen was een soort van manusje van alles.

Door de jaren heen

Inmiddels zijn we maar liefst 16 jaar verder. Masugro is inmiddels verhuisd naar een mooi kantoor aan de Kernreactorstraat te Veenendaal, we hebben een extra locatie in het westen (Uithoorn) en ik heb zo’n twintig collega’s over de verschillende afdelingen heen. Ook de ICT-oplossingen zijn in de loop der tijd veranderd. Internetverbindingen zijn sneller en cloud-oplossingen zijn niet meer weg te denken. Zelf ben ik een aantal keer van functie gewisseld. Zelfs één keer noodgedwongen, om medische redenen. Ik ben Masugro nog steeds dankbaar voor de ruimte en flexibiliteit die me toen is geboden. Dat ik elk “hoekje” van Masugro heb meegemaakt, heeft zeker zijn voordelen voor de rol van accountmanager, die ik nu vervul.

Plezier

Ik kom graag bij onze klanten over de vloer voor een praatje, een kopje koffie en om ze te informeren over onze toffe ICT-oplossingen. Masugro hanteert sinds een paar jaren de slogan “Met plezier”. Mijn doel is om dit over de hele linie toe te passen, zowel onder collega’s, naar de klanten toe en ook in de oplossingen die we aanbieden. Plezier hebben in dit werk is erg belangrijk!

​Ook werken bij Masugro?

Dennis zoekt regelmatig nieuwe collega’s. Lijkt het jou wat om te werken voor deze inmiddels wijze, grijze man in de ICT-wereld en is het ook jouw roeping om techniek inzichtelijk te maken? Wil je je graag blijven ontwikkelen, maar vergeet je nooit dat een lolletje onmisbaar is? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wie weet zien we jou binnenkort bij een van onze virtuele teammeetings.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meeste recente ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!