fbpx
Even voorstellen… Jasper van Riessen
Blog

Even voorstellen… Jasper van Riessen

Jasper van Riessen op 14 sep 2022

Jasper van Riessen werkt inmiddels alweer zeven jaar bij Masugro. In deze blog vertelt hij over zijn baan als accountmanager, maar ook de bourgondische avonden met familie en vrienden.

Ambitieus en sociaal

Ik ben een competitieve en ambitieuze, maar ook sociale man, die graag doelen stelt en deze dan vervolgens ook wil behalen. Daarbij is een goede werk-privébalans heel belangrijk, want ondernemen is leuk, maar het gezin mag niet ontbreken. Ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Veenendaal. Een groot gedeelte van mijn familie woont hier ook, waardoor we hecht met elkaar zijn. Ik hou ervan om samen met familie en vrienden bourgondische avonden te hebben en van het leven genieten. Om niet te verzanden in eten en drinken hou ik ervan om gezellig een balletje te trappen, EMS-trainingen te volgen – trainingen met weerstand door middel van elektrische impulsen – en af en toe te tennissen. Ik volg met plezier de eredivisie en sinds een jaar of acht kan de formule 1 natuurlijk ook niet meer ontbreken. Voor beide competities hebben wij intern bij Masugro poules waarbij het iedere keer weer lachen is om te zien wiens voorspelling er volledig naast zat.

Verleden naar het heden

Na mijn opleidingen ben ik bij Defensie gaan werken als communicatiespecialist (nee, dat is géén marketing?) en dat heeft me naar heel veel plekken op de wereld gebracht. Na deze leerzame en uitdagende periode van bijna tien jaar, ben ik overgestapt en bij Robert Bosch aan de slag gegaan. Mijn rol hier was het beheren van het cameranetwerk op een bekende luchthaven waar meer dan drieduizend camera’s actief zijn. Een mooie job, maar het was voor mij niet de juiste plek op het juiste moment. Via via kwam ik in contact met Ewout en kort daarna ben ik als engineer begonnen bij Masugro en redelijk snel maakte ik de overstap naar de salesafdeling om daar de rol van accountmanager op mij te nemen. In deze rol kan ik het leuke klantcontact goed combineren met mijn technische kennis. In de coronatijd zijn er veel ontwikkelingen geweest en heb ik de rol van accountmanager gecombineerd met de rol van business-developer. Zo kwam er ook nog een stuk marketing bij en kan ik met verschillende mensen en disciplines samenwerken.

Heden naar de toekomst

Nog even terugkomend op het ambitieuze: in mijn huidige functie ben ik veel bezig met nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt en met gave projecten voor leuke opdrachtgevers. Masugro is in de afgelopen jaren gegroeid naar een mooi team van al meer dan twintig gezellige collega’s en we krijgen uitdagende opdrachten. We hebben al twee vestigingen, namelijk Masugro Midden en West. Hier is sinds kort ook Masugro Zuid bij gekomen, hier ga ik dan ook met plezier als ondernemer aan de slag. Het is mijn doel om Masugro verder door te laten groeien en samen met mijn collega’s IT-oplossingen te blijven realiseren en beheren voor onze klanten. Dit is een erg leuke uitdaging die ik graag aanga, want samen én met plezier bereik je meer. Met deze drie vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt van onze klanten en kunnen we persoonlijk en met plezier IT-oplossingen ontwerpen, beheren en beveiligen.

Ook werken bij Masugro?

Jasper zoekt regelmatig nieuwe collega’s. Lijkt het jou wat om te werken voor deze inmiddels wijze, grijze man in de ICT-wereld en is het ook jouw roeping om techniek inzichtelijk te maken? Wil je je graag blijven ontwikkelen, maar vergeet je nooit dat een lolletje onmisbaar is? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wie weet zien we jou binnenkort bij een van onze virtuele teammeetings.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meeste recente ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!