fbpx
Nieuw kantoor voor Masugro
Blog

Nieuw kantoor voor Masugro

Jasper van Riessen op 22 mrt 2023

Bij Masugro staan we altijd klaar, voor onze klanten en voor elkaar. Daar hoort een fijne kantoorruimte bij die samenwerking bevordert. Op onze vorige locatie begonnen we behoorlijk uit ons jasje te groeien. Sinds kort hebben we een nieuw thuis! In deze blog vertelt Jasper van Riessen wat deze nieuwe locatie ons team en onze opdrachtgevers brengt.

Nieuw en makkelijk toegankelijk kantoorpand

Masugro is verhuisd! Sinds begin maart zijn we trotse bewoners van ons nieuwe kantoor op de Wiltonstraat 41 in Veenendaal. Je vindt ons vlak langs de snelweg, op een kilometer van het treinstation Veenendaal-De Klomp. Dat maakt onze locatie niet alleen voor automobilisten heel toegankelijk, maar ook voor de OV’ers onder ons. Sterker nog, een aantal van onze opdrachtgevers hebben hun kantoor op een steenworp afstand. Met een beetje moeite kunnen ze bij ons op het bureau kijken om te zien of we ons werk wel goed doen.

Weer met z’n allen onder een dak

Het is heel fijn om weer met het hele team onder één dak te zitten. Niet alleen de coronacrisis maakte dat lastig, ook onze groei zorgde ervoor dat we uit ons jasje begonnen te groeien.  Om onze primaire processen dag in, dag uit de aandacht te geven die ze verdienen, is een goede kantoorruimte nodig. Dat kan de kwaliteit alleen maar ten goede komen.

Groei

Het team van Masugro groeit gestaag, daarover schreven we al vaker. We ambiëren zeker niet om een multinational te worden, maar dit kantoor past weer bij de ambities die we hebben. Daarbij blijft de persoonlijke band met onze opdrachtgevers overigens altijd voorop staan. Op deze locatie kunnen we onze relaties eindelijk weer met trots uitnodigen voor een kop goede koffie. Die heerlijke koffie komt overigens van onze klant HSB vandaan, sinds 2021 een van onze trouwe klanten.

Meer weten?

Benieuwd voor welke werkzaamheden je Masugro in kunt schakelen? Benieuwd naar ons nieuwe kantoor of onze heerlijke koffie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 040 8200 of maak direct een Teams-afspraak met onze strategische consultant. We ontmoeten je graag.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meeste recente ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!