fbpx
Oplossing

Outsourcing

ICT is onmisbaar, maar dat merk je pas als het niet meer werkt. Het is als water uit de kraan: het moet er gewoon altijd zijn. Neem je daar iemand voor aan of besteed je dat uit aan een specialist? Dat is een strategische keuze die afhankelijk is van veel factoren. Wij helpen je op weg.

Wel of niet zelf regelen

Waarom ICT uitbesteden?

Outsourcing van ICT is altijd een slimme zet, hoe groot of klein je organisatie ook is. Voor kleine bedrijven is het vaak te kostbaar en te risicovol om hier iemand voor aan te nemen. Als het gaat om ICT-beheer, geldt ‘één is geen’. Wat doe je als je ICT-medewerker op vakantie gaat of iets overkomt. Hoe garandeer je dat het kennisniveau altijd op het juiste niveau is en blijft? Middelgrote bedrijven zijn met een kleine ICT-afdeling om dezelfde redenen kwetsbaar. Voor grote bedrijven zijn betrouwbaarheid, continuïteit en flexibiliteit van zo’n immens belang, dat (alleen) een eigen ICT-afdeling een te groot risico met zich meebrengt.

 

Samenwerken met strategisch partner

We doen het samen

Door samen te werken met een strategisch partner kies je precies die ondersteuning die je nodig hebt. Tegelijkertijd heb je dan de garantie dat er altijd iemand is waar je op kunt terugvallen en je weet zeker dat het kennisniveau optimaal is.

Natuurlijk kun je kiezen voor een combinatie van een eigen ICT-medewerker of ICT-team en de ondersteuning van een partner. Bij Masugro kiezen we het liefst voor samenwerken. Hoe kan dat eruitzien? De collega die binnen jouw bedrijf verantwoordelijk is voor automatisering pakt alle kleine aanvragen en eenvoudiger problemen op. Is het probleem groter of komt je ICT-medewerker er zelf niet uit? We hebben een helpdesk voor alle vragen en zijn 24/7 uur bereikbaar voor noodgevallen.

Ook als je zelf een ICT-team hebt in jouw bedrijf blijven we in contact. We spreken elkaar regelmatig, delen onze kennis en gebruiken we dezelfde systemen. Niet alleen hetzelfde ticketsysteem, maar ook dezelfde beheer- en monitoringsoftware. We doen het dus écht samen, met plezier!

Neem contact op

Hulp nodig bij jouw uitdaging?

Wat je uitdaging ook is: wij helpen je er graag bij! Neem contact met ons op.

Bekijk ook onze andere oplossingen