fbpx
Oplossing

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk voor de continuïteit van jouw bedrijf. Om veilig te werken moet je security op orde zijn. Wij leggen met plezier uit hoe je dat doet.

Maximale beveiliging

Cis-Controls

Zorg dat jouw ICT-systemen up-to-date zijn en beveilig computers en telefoons. Geef daarnaast instructies aan alle collega’s. Hiermee creëer je awareness. Dat is wat je minimaal kunt doen. Maar hoe je dat? Wij helpen je hier bij door een scan uit te voeren. Tijdens die scan kijken we naar alle technische maatregelen waarmee je jouw bedrijf beveiligd hebt. Van iets simpels als wachtwoordbeleid en de VPN-verbinding die je gebruikt om thuis in te loggen, tot penetratietests, waarin we de zwakke plekken van jouw bedrijf blootleggen.

ICT-beheer in goede handen

Onze security specialisten

Met de aandachtspunten gaan we aan de slag. Dit doen we door samen te werken met security specialisten. We nemen het ICT-beheer voor je uit handen en implementeren de beste security oplossingen van Cisco en Kaspersky. Ook helpen we jouw collega’s met ‘Security Awareness’ trainingen en workshops. Samen kijken we wat jouw bedrijf nodig heeft. Uiteraard met een scherp oog voor beheer en kosten.

Neem contact op

Hulp nodig bij jouw uitdaging?

Wat je uitdaging ook is: wij helpen je er graag bij! Neem contact met ons op.

Bekijk ook onze andere oplossingen