fbpx
Masugro wenst iedereen gezellige, veilige en gezonde feestdagen
Blog

Masugro wenst iedereen gezellige, veilige en gezonde feestdagen

Jasper van Riessen op 21 dec 2021

Het einde van – wederom – een vreemd jaar zit eraan te komen. Ondanks alles kunnen we concluderen dat we er  toch een mooi jaar van hebben weten te maken. We zijn dankbaar voor het jaar dat achter ons ligt, en wensen iedereen gezellige, veilige en gezonde feestdagen.

Aanpassen

Het was weer een jaar dat in het kader stond van aanpassen, aanpassen en nog eens aanpassen. Gelukkig hebben we er ondanks alles weer een goed jaar van weten te maken. We zijn met veel plezier voor onze klanten aan de slag geweest en zijn mooie samenwerkingen aangegaan. Zo hebben we Filippo Bouwmarkten  geholpen toekomstbestendig te blijven en hebben we de technische kant van de verhuizing van Melkweg  voor onze rekening mogen nemen. Voor Hendi Tools for Chefs  hebben we een mooi oplossing neergezet gebaseerd op Microsoft Azure.

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daarom bundelen we graag onze krachten met partners, zoals bijvoorbeeld met XCES, een specialist op het gebied van Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen, een nieuw infrastructuur-besturingssysteem dat wordt geleverd als een Azure-service. En dankzij onze samenwerking met Datto kunnen we onze klanten nu beschermen met een volwaardige back-up van alle data uit Microsoft 365, of ze nu in Sharepoint, Teams of op een andere locatie staan.

Sterk team

Ook qua mensen is ons team dit jaar weer lekker gegroeid. Zo kwam Diederick begin dit jaar ons team versterken als engineer service & support en Vianny begon als business consultant. Michael, Eren en Robin begonnen als engineer. Als erkend leerbedrijf  voor IT-beheerders en commerciële medewerkers hebben we natuurlijk ook regelmatig stagiairs. Op dit moment is Henk, student ICT-beheerder, alweer drie maanden onze stagiair. Maar laten we vooral de medewerkers die al jaren bij ons in dienst zijn niet vergeten. Uiteindelijk zorgen zij voor de kwaliteit en stabiliteit die we nodig hebben om die groei te kunnen doormaken.

Fijne feestdagen

Voor nu wensen we alle klanten, partners en medewerkers gezellige, veilige en gezonde feestdagen. We kijken er naar uit om in 2022 weer vol energie aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig?

Op zoek naar een oplossing voor een uitdagend probleem? Wij schrikken nergens voor terug. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 040 8200 of maak direct een Teams-afspraak met onze strategische consultant. Interesse in een samenwerking? Ook dan leren we je graag kennen!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meeste recente ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!